#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (12 mei t/m 18 mei)

Back in town met gelijk enorme drukte…want wanneer je een weekje weggaat, jeps…stapelt het werk zich op! Maar deze week ging ik er weer met volle kracht tegenaan! Nieuwe energie, kei-harde work-outs, gezonde maaltijden en lange werkdagen! Yes baby! This week was on fire! Kijk je mee? 

Vrijdag 12 mei:

-8:00 uur: De laatste ochtend wakker worden op Tenerife #mimimi
– Ontbijt: Een banaan
– Work-out: Omdat we vanavond pas om 19 uur vliegen kan ik nog makkelijk een lekker rondje lopen. Ik ga weer een andere route als de vorige keren en de teller stopt op 7,98 km! #GREAT
– Even douchen en brunchen
– Brunch: Magere kwark met muesli en 3 crackers met kipfilet
– Koffers inpakken, uitchecken bij de receptie en chillen aan het zwembad
– Snack: Appel
– Rond 15 uur gaan we nog even naar de supermarkt om eten te halen voor onderweg. Ik haal een salade en een lekker broodje met aioli. Om 16:15 uur worden opgehaald bij het hotel om vervolgens naar de luchthaven te worden gebracht.
– Diner: Cesar salade (sla met kip, kaasjes, croutons en een dressing) + een bruin bolletje met aioli
– Eenmaal op de luchthaven begint het geklooi…vertraging #toobad
– Wachten, wachten, wachten
– Als we om 19;15 uur nog steeds niet naar de gate kunnen (We hadden al in de lucht moeten zitten) besluiten we nog maar even een BurgerKingetje te pakken. We moeten immers nog zo’n 5 uur terugvliegen en anders krijgen we straks nog honger.
– Diner 2: 10 kipnuggetjes en een kleine friet met mayo
– Uiteindelijk kunnen we vrij snel na onze BurgerKing alsnog naar de gate en een half uurtje later ook boarden #finally
– Rond middernacht komen we aan op Schiphol en beseffen ons dat we niet meer thuis kunnen komen met het ov…#shitshitshit. What to do. Taxi’ s kosten echt een Godsvermogen. En aangezien onze vakantie nogal low budget was willen we dat graag zo houden…Abel dan maar? ha-ha Suzie had je gedacht…” geen chauffeurs beschikbaar…geen chauffeurs beschikbaar” …en we probeerden opnieuw, en opnieuw en opnieuw….en toen opeens. YESSSS! Een Abel geregeld! Voor 20 euries werden we thuisgebracht. Beter dan een taxi voor minimaal 50 right?!
– 4 uur: Slaapfijn!

Zaterdag 13 mei:

– 8:30 uur: Are you kidding me ?  Waarom ben ik nu al wakker? Pff mijn biologische klok is zo sterk I guess?
– Ontbijt: 3 snee brood met hummus en kipfilet
– Koffer uitpakken, wasjes draaien, het huis opruimen, de post bijwerken…ZOVEEL te doen!
– Snack: Appel
Work-out: Voordat de gym dichtgaat ga ik toch nog even een uurtje langs. Ik doe een half uurtje full body circuit en daarna een half uurtje armen en schouders
– Lunch: 2 snee brood met pindakaas en hagelslag plus een beschuitje met jam
– Verder in het huis, de was ophangen, stofzuigen en pakketjes uitpakken en ophalen. Want jeetje wat er gebeurd als ik een weekje weg bent…dat zie je hieronder. De trap stond vol met deze pakketjes. Verder lag er nog een stapeltje ‘we hebben u gemist briefjes’ . Uiteindelijk had ik rond een uurtje of 15 alles opgehaald en uitgepakt. En er zat één heel speciaal pakket bij. Van DAFNE SCHIPPERS! Hoe cool! Ze heeft een kookboek gemaakt en die zat er onder andere in! Ik ga hier snel wat recepten uit proberen en wellicht deel ik er eentje hier op de blog! Na mijn pakketten avontuur ben ik nog even langs de bank en de supermarkt gegaan. Als laatste nog even de belangrijkste e-mails checken en beantwoorden en dan plof ik met de beentjes op de bank voor een half uurtje rust
– Zaken voor vandaag geregeld dus dat mag prima dacht ik zo!
– Diner: Rucola sla+ Veldsla + tomaatjes +paprika + gegrilde kipreepjes + gekookt eitje + geitenkaas + een hele chille salade mix van Body&Fit met onder andere zonnebloempitjes en stukjes zongedroogde tomaat + honing mosterd dressing
– EUROVISION SONGCONTEST TIME ! Yay, lekker chillen op de bank met een kopje thee
– Snack: Verkade bites (dubbel choc)
– 23:00 uur: YAY Tjarkoooo is weer thuis! We hebben elkaar ietsje langer dan een week niet gezien omdat hij en ik zelf natuurlijk ook op vakantie waren. Superfijn dat hij er weer is.
– 00:30 uur: Nederland elfde..mweh. Wij gaan slapen<3

Zondag 14 mei:

– 9:00 uur: ONTBIJT OP BED VAN TJARKIEEE! Awh hoe lief is dat! Ik was zo ontzettend moe nog van de terugreis dat ik totaal niet door heb gehad dat het al 9 uur was en ook niet dat Tjarko in de keuken al een tijdje aan het rommelen was.
– Ontbijt op bed: Een bakje kwark met cruesli, kokossnippers, rozijntjes en amandelvlokjes! En natuurlijk een lekkere kop thee! #chillwakkerworden
– Work-out: Together to the gym! Couples that train together, stay together right;p? We trainen ruim een uur onze schouders, rug en armen! Beide hebben we het best wel zwaar.
– Even rustig douchen, en wasjes draaien en ophangen.
– Lunch: 3 snee maisbrood (2 met kipfilet en avocado + peper, 1 met kaas + een gekookt ei, avocado en mosterd)
– Na de lunch is het natuurlijk Ajax-Feyenoord tijd. Of althans Feyenoord-Heracles en Ajax-Willem II.
– Rond een uurtje of 17 is duidelijk dat Feyenoord kampioen is en gaan Tjarko en ik gezellig nog even een rondje lopen door Amsterdam, het is immers lekker weer #zonnetje
– Snack: Chippies
– Lekker even wat chippies eten terwijl ik online aan het shoppen/koekeloeren ben op verschillende websites. Uiteindelijk zag ik een paar toffe items op de website van JD Sports. Ik vond ze een beetje duur, dus ik zocht nog even op Google en vond een chille kortingscode op Acties.nl. Ideaal!
Diner: Thuisbezorgd.nl biedt uitkomst vandaag! We bestellen Sushi! Yes baby! Daar hadden we beide zo’ n enorme zin in! En lekker dat het was! We bestelden via Sushi2go een box met 32 stuks en nog wat losse dingen extra. En alles ging op <3 LOVE SUSHI!
– Na het eten ploffen we op de bank voor een aflevering van 13 reasons why en daarna is het alweer bedtijd!
– 23:30 uur: G’ night<3

Maandag 15 mei:

-7:30 uur: De freakin’ wekker… O M G… NO! Ik ben zo moe… maar ik ga er toch uit want het kan niet eeuwig vakantie blijven en ik kan niet eeuwig chillen en rustig aan doen. Er moet gewerkt worden!
– Ontbijt: Acai bowl van een bevroren banaan, een handje rood fruit, een scheutje magere yoghurt en een theelepeltje acai poeder
– Even mijn ontbijt laten zakken terwijl ik wat mails beantwoord
– Work-out: 60 minuten zwemmen! Dat was lang geleden, alweer ruim een week! :O Op vakantie heb ik natuurlijk ook wel in het water gelegen, maar niet om te trainen. Dus ik had er superveel zin in, en het ging ook lekker!
– Lunch: Als ik thuis kom is het tijd voor een vroege maar heerlijke lunch. Tjarko is er ook want hij is nog een dagje vrij dus dat is gezellie. Ik eet 3 snee maisbrood met honing en aardbeien en twee beschuitjes (1 met jam, 1 met pindakaas)
– Na de lunch pak ik mijn tas en ga ik werken. Onderweg fiets ik nog even langs een PR bureau om wat terug te brengen. Daarna fiets ik ook nog even langs het huis van Joëlla om een klein cadeautje af te leveren omdat ze vandaag jarig is.
– Snack: Banaan
– Werken tot 22 #mimimi #eerstewerkdagennadevakantie
Diner: DAAR IS IE WEER, mijn oude vertrouwde witlofsalade hahahah. Dit keer met 3 stronken witlof, een appel, een perzik en 6 aardbeien.
– 22:00 uur: YES de maandag is om! Lekker naar huuuus!
– Welterusten mensen<3

Dinsdag 16 mei:

– 7:00 uur: Wakker worden!
– Ontbijt: 4 crackers met pindakaas + een grote banaan  (het brood was op haha)
Work-out: 60 minuten zwemmen!
– Na de work-out ga ik naar huis om me om te kleden en klaar te maken voor mijn eerste afspraak van vandaag.
– Hele vroege mini lunch: Rucolasla + Veldsla met gekruide kip, cherrytomaatjes, salademix en geitenkaas.
– Op naar Aalsmeer voor afspraak 1 van vandaag. Hier heb ik een afspraak op het kantoor van Perry sport. Er komt binnenkort weer een hele toffe giveaway aan dus stay tuned!!
2e lunch: Gezamenlijk eten we even wat in de kantine op kantoor. Ik neem een bruin meergranen pistoletje met kipfilet, komkommer, een beetje salade en een plakje oude kaas.
– Om 15 uur ben ik weer thuis en heb ik nog een telefonische afspraak gepland
– Rond 16 uur heb ik precies nog anderhalf uur om mijn mail bij te werken en wat andere administratie te doen want om 17:30 moet ik op de fiets zitten naar mijn tweede afspraak van vandaag in Amsterdam West.
– Snack: 2 Perziken
– LuLu Lemon event! Om 18 uur start er een fitting in de LuLu Lemon winkel aan de Prinsenstraat in Amsterdam. Net achter de 9-straatjes. Lulu Lemon is een sportmerk waar ik enorm fan van ben. Niet per se om hoe het eruit ziet. Want dat is vaak gewoon redelijk simpel en clean. Wat overigens ook helemaal niet verkeerd is! Juist mooi zwart met wit en grijs bijvoorbeeld. Maar waarom ik het zo’ n fijn merk vind is de kwaliteit, pasvorm en functionaliteit. Er wordt echt rekening gehouden met waar het sportitem voor moet dienen en hoe het aanvoelt. Zo hebben ze hardlooplegging speciaal ontworpen met een vakje voor je telefoon. En YES, zelfs mijn Iphone 6 Plus (ja, die halve Ipad!) past er in! De BH’ s zijn er ook in allerlei verschillende maten. Zelf heb ik amper borsten zoals jullie wellicht al hadden gelezen in mijn ‘ode aan de kleine borst‘  blogpost. Doordat ik niet heel grote borsten heb, zitten sportbh’ s vaak te los, mijn borsten vullen simpelweg de bh’ s nooit helemaal op waardoor ze alsnog binnen de bh op en neer bewegen. Nu is dit met kleine borsten geen wereldramp. Maar met grote borsten kun je vaak ook alleen maar kiezen tussen maat S, M en L qua sportbh’ s. Wat nu als je precies tussen die S en M inzit? En wat nu als je qua omvang heel smal bent maar wel grote borsten hebt. Moet je dan S of L nemen? Bij Lu Lu Lemon hebben ze ook al die tussenmaatjes. Ik heb de kleinste maat 32 A. En die zit echt perfect!
– Snacks: Quinoa koekjes, shrimprolletje en wat aubergine hapjes #healthyevent
– Work-out 2: Als we allemaal een op maat gekozen outfitje aan hebben gaan we een stukje door de stad rennen (ongeveer 3,5 km) om te testen. Het is heerlijk weer dus ik vind het hartstikke leuk!
-Diner: Na het event krijgen we een goodiebag mee naar huis met daarin een goed gevulde smoothie en een soort wrap van ei. Een omelet wrap zegmaar. Daarin zit o.a. zoete aardappel, sla en granaatappel. Oh en een hele lekkere dadelbal als toetje! Samen met Christel (aka @fitgirlchris) en Milou (van Womenshealth) eten we ons diner gezellig op aan de gracht.
– 21:10 uur: back home!
– Even lekker GTST terugkijken
Snack: Paar handjes zwarte Dorritos chips #oopsie #cheatenopdinsdag #nietoke
– 23:00 uur: Welterusten!

Woensdag 17 mei:

-8:00 uur: Wakker, pff niet zo goed geslapen. Het was benauwd
Ontbijt: Acai bowl van bevroren banaan met bevroren aardbeien een handje cruesli en een beschuit met hagelslag
Work-out: 90 minuten knallen in de FitForFree! Een half uurtje circuit (full-body) en daarna een uurtje full-body apparaten en gewichten!
– Even langs de supermarkt om eten te halen voor vanavond op werk…BTW WHAT HAPPEND WITH THE WHEATER?! Opeens is het freakin’ 28 graden…like HOE DAN? Even serieus, de enige dag dat ik volledig moet werken van 12-22 en het is zo warm…#mimimi #balen
– Lunch: 2 snee brood met kipfilet en een halve avocado
– Werken!
– Snack: 2 beschuitjes met kaas
– Diner: Witlofsalade van 2 stronken witlof, 1 banaan, 2 perziken, 1 appel, handje rozijnen, handje walnoten
– 22 uur: Wiehoeee vrij! Snel naar huis!
– Snack: 3 crackers met pindakaas+hagelslag
– 23:00 uur: Welterusten!

Donderdag 18 mei:

-7:00 uur: Jeetje mineetje, dat was een slechte nacht!
Ontbijt: 2 snee brood met kipfilet plus een halve avocado
Work-out: Ik ga een rondje rennen van 7 km. Ik wilde eigenlijk verder, maar ik was zo moe. Soms moet je naar je lichaam luisteren. Hooikoorts, een slechte nachtrust en veel aan je hoofd zijn niet de beste combinatie.
After work-out snack: Appel
– Even langs de Perry winkel in de Kalverstraat om iets op te halen en daarnaa shooten met Sonja! Het is een prachtige shootdag! Er is namelijk geen regen en geen felle zon, de temperatuur is prima en er is niemand op het strand ! Des te betere achtergrond voor ons! En het licht was goed vandaag:)
Late lunch: 3 snee brood met honing en aardbeien
– Thuis werken en even stofzuigen
– Jimmmie komt langs om mijn fiets te lenen. Zijn band is lek, arme jongen. Ik vraag hem of ie ook gezellig komt eten. Dat vond ie een goed plan. Dus we halen eerst samen boodschapjes en gaan dan koken.
Diner: Verse pasta met kaas, gehakt en tomaat, broccoli, paprika en een beetje boursin:)
– Na het eten moet ik helaas nog even werken achter mijn laptop tot 21;30 uur.
Snack: Paar handjes Verkade Bites (Karamel!)
– 23:30 uur: Slaaplekker!

Wauw, toen was het alweer vrijdag:O Deze week is echt BIZAR snel gegaan! Ik heb onwijs veel zin in een rustig weekend en ik hoop jullie ook? Of hebben jullie drukke plannen? Wat je ook gaat doen of niet gaat doen! Enjoy en tot volgende week<3

Kusjes, xx
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
3 X SUMMER MUST HAVES

Op zoek naar wat zomerse inspiratie ? Hier alvast 3 ultieme must haves voor aankomende zomer!

Sluiten