#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (24 juli t/m 27 juli)

Morning! Omdat er vorige week geen Flashback Friday post online verscheen, maar er afgelopen dinsdag wel een speciale Mimizan Flashback voor jullie klaar stond loopt deze Flashback Friday post voor een keertje van maandag tot en met donderdag. Vanaf volgende week zullen ze weer verschijnen van vrijdag tot en met donderdag, zoals jullie gewend zijn! In deze korte Flashback Friday: Back to work, hardlopen met een bloedblaar, een bungee&superfly work-out, een dagje chillen in Epe en buiten zwemmen in de regen! 

 

Maandag 24 juli: 

-8:00 uur: ik MOEST echt uitslapen, ik was nog zooo moe van de terugreis uit Frankrijk van gister dat ik de wekker maar even om 8 uur had gezet i.p.v. om 7 uur #fairright?
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Series WK zwemmen in Boedapest kijken! GO TEAM NL!
– Vandaag begint het normale leven weer… so much to do! Wanneer je een weekje weggaat…stapelt werk waar je in het buitenland niet aan toe komt zich op. Bovendien moeten er vandaag heel wat wasjes worden gedraaid en opgehangen.
– Werken, wassen, werken, wassen
– Lunch: 4 snee brood (2 met kipfilet, 2 met kaas)
– Wassen en werken…never ending story of today
– 17:00 uur: Oh jeetje, is het alweer zo laat? En ik wilde nog sporten! Maar omdat ik een gigantische bloedblaar op mijn hak/hiel heb kan ik niet gaan rennen (ik loop al een week als een tokkie non-stop op slippers omdat ik geen schoenen kan verdragen) en het zwembad en de sportschool zijn al dicht…:( Geen work-out voor vandaag dus.
– Als je zelf niet kan zwemmen moet je maar naar anderen kijken. WK Zwemmen (semi) finals op Eurosport kijken! De hele week trouwens zit ik als een die-hard fan voor die buis om 9;30 en 17;30 hihi. Wie nog meer?
– Boodschappen halen en koken! Want Tjarko komt zo ook alweer thuis en dan kunnen we samen eten:)
– Diner: Pasta met sperziebonen, kip, paprika, ui, knoflook en bolognese saus + geraspte kaas
– Na het eten gaan we film kijken. Netflix night! We kijken een film waarvan ik de titel ben vergeten. Maar het ging over de Tweede Wereldoorlog. Ditmaal een heel ander perspectief dan hoe zulke films meestal worden gemaakt. Het ging over een Duitse Soldaat die eigenlijk helemaal niet achter de daden van zijn land stond, maar toch mee moest doen en hoe hij toch telkens probeerde joden te helpen vanuit zijn functie als Duitse officier. Een mooie film, realistisch in beeld gebracht, maar wel een stom einde hahaha.
– 22:00 uur: Welterusten<3

Dinsdag 25 juli:

-7:00 uur: Wakey, wakey
– Ontbijt: Plantaardige kokosyoghurt met een beetje muesli
– Work-out: Vandaag gaat het me niet gebeuren dat ik weer niet aan sporten toe kom! Dus ik begin de dag met een uur zwemmen. Omdat het binnenbad gedurende de hele zomer gesloten is heb ik geen keuze. Ondanks de harde regen en herfstachtige temperatuur (16 graden) ga ik buiten zwemmen! Ik trek wel mijn korte wetsuit aan omdat ik bang ben dat ik het anders te koud ga krijgen. Dat was een verstandige keuze want ik houd het ruim een uur vol!
– Snel aankleden en thuis warm douchen!
– Werken achter de laptop terwijl het WK zwemmen aanstaat
– Lunch: 4 snee brood ( 2 met filet american +gekookt ei, 2 met kipfilet)
– Na de lunch haal ik boodschappen en ga ik weer thuis aan het werk
– Diner (+wk zwemmen): Rijst met bloemkool en een kipsaté burger
– Toetje: Na het eten hebben we eigenlijk alleen maar gezellig gekletst op de bank en een waterijsje gegeten, en helemaal geen tv of netflix gekeken.
– 22:00 uur: Slapen!

Woensdag 26 juli:

– 7:00 uur: De wekkker!
– Work-out: Vandaag ga ik na een week zonder schoenen proberen hard te lopen. Ik plak mijn blaar af met pleisters en ga erop uit. Fijn lopen voelt anders, maar het gaat nog aardig. Ik ga maar niet te ver. Na 7 kilometers besluit ik te stoppen om te voorkomen dat mijn blaar weer helemaal open wordt gerend.
– Thuis snel douchen en omkleden. Ik heb om 10:30 uur een afspraak 8,5 km verderop. Dat doen we uiteraard lekker sportief op het fietsje.
– Lunch: Om 12:30 uur ben ik weer thuis en ga ik lekker lunchen met 3 snee brood (filet amercian + gekookt ei)
– Na de lunch duik ik nog even achter mijn laptop om te werken tot 15 uur
– Winactie Perry Sport verzilveren! Een tijdje geleden zette ik samen met Perry Sport een toffe win-actie uit. Je kon 100 euro shoptegoed winnen, een late lunch bij Benji’ s met een vriendin + een Bungee & Superfly work-out met vriendin. Binnenkort komen er weer hele toffe winacties aan, dus houdt mijn Instagram en Blog goed in de gaten! Om 15 uur heb ik met winnaar + een vriendin van haar afgesproken bij Benji’ s. Ze heten Meike en Shanice en we maken gezellig kennis in Benji’ s terwijl we genieten van een heerlijke late lunch en de locatie. Benji’ s is echt zo’n toffe hotspot waar je heerlijk kunt zitten met allemaal leuke stoelen, kleedjes en hangplantjes! En we hoorden dus dat je de locatie vanaf nu ook kunt (af)huren in de avonduren! Zo leuk voor een verjaardag, borrel of ander feestje! Dan heb je gelijk echt een tropische sfeer.
Late lunch (mijn soort van diner): Ik bestel een chai latte (die zijn heeel lekker bij Benji’ s) en een geitenkaas bun met walnoten, honing en vijgen. De andere dames gaan voor de love bowl en burata salade met juices of the day (zie foto hieronder). #yummie
– Work-out 2: Na de lunch wandelen we gezamenlijk naar het Mirror Centre voor de Bungee&Superfly work-out. Zelf heb ik dit al 2 keer eerder gedaan en vind ik het onwijs tof. Ik hoop natuurlijk voorl dat de meiden het ook leuk zullen vinden! We doen een groepsles van een uur waarin iedereen eigenlijk beginner is en dat maakt het voor iedereen eigenlijk heel chill. Gelukkig vinden Meike en Shanice het ook super, super leuk! Yes! Dan is het voor mij ook geslaagd:)
– Rond een uurtje of 20 ben ik weer thuis en ga ik nog even werken achter mijn computer.
– Snack: Kokos makroon (lievelings)
– 22:30 uur: goooodnight!

*Oh over de foto hieronder, vind je mijn haarband tof, of had je al vaker toffe foto’ s gespot op mijn Instagram met deze haardband in het roze en/of andere accessoires? Veel komen van Parfois. Mocht je in de winkel zijn in Eindhoven of Utrecht(centraal station) en je gaat iets kopen, zeg dan even aan de kassa dat je via mijn blog/instagram komt en je krijgt 20% korting! Altijd leuk toch:)?!

 

Donderdag 27 juli:

– 7:30 uur: Wekkkkertje
Ontbijt: Mango yoghurt met cruesli
– Het huis schoonmaken, stofzuigen, dweilen en nog 3 snelle wasjes draaien!
– Snack: Banaan
– Work-out: Rond een uurtje of 11 ga ik naar de sportschool voor een uurtje fitness. Ik doe dit op sokken, want schoenen voelen toch nog niet zo fijn. Hoe raar is het om op je sokjes door the gym te huppelen? Het voelde echt heel vreemd hahah. Zo’ n klein dingetje, maar zo weird. I don’ t know, heeft één van jullie dit wel eens gedaan? Ik weet nog dat ik een aantal jaar geleden mijn nagel van mijn teen had en dat ik ook geen schoen kon verdragen, ik ben toen (in de winter) op slippers naar college gegaan, boodschappen gaan halen etc. Dat voelde toen ook zo ontzettend vreemd hahaha.
– Om 12:30 ben ik weer thuis, ga ik even douchen en mijn tas inpakken om een dagje naar Epe te gaan.
– Lunch: 4 snee brood (2 met jam, 2 met pindakaas)
– Ik ben alweer een tijdje niet in Epe geweest en weet dat het er de komende weekenden ook niet van gaat komen dus ik ga vandaag even een dagje.
– Om 15:15 uur word ik opgehaald door mijn Opa van het station. Mijn vader is in de tuin aan het werk en blij verrast als ik opeens op de stoep sta. We kletsen even bij en dan ga ik toch even aan het werk. Dat moet ook gebeuren. Mijn vader helpt me met een foto maken en tegen 18en is het natuurlijk tijd voor de finales van het WK Zwemmen! En voor food!
– Diner: Witte bonen in tomatensaus+ gekookte aardappels + Schnitzel
– Toetje: Samen met mama en papa ga ik een ijsje halen op dorp! #icecreamallday
– Rond een uurtje of 21 komt mijn jongste broertje thuis en gaan we samen film kijken! We kijken The contract ! Superleuke film! Voor degene die deze film ook hebben gezien: Is er iemand die begrijpt waarom hij op het einde die zoon van Ray gijzelt? Volgens ons is dit een fout in de film…de hele gijzeling is namelijk quite useless toch?! Sterker nog, zonder die gijzeling had ie veel gemakkelijker zijn klus kunnen doen…Anyway. Toffe film!
– Snack: Chippies
– 23:30 uur: Slaaaapfijn<3

 

Zoals ik ook hierboven schreef was dit nog een beetje een vreemde Flashback Friday, maar vanaf volgende week ben ik er weer met een volledige week! Daarin onder andere een weekendje op Texel, en een zwem/loop evenement in Rotterdam! So be there! En in de tussentijd kun je natuurlijk vlogs kijken en mijn Instagram in de gaten houden:D Een heel fijn weekend allemaal!

 

Liefs, xx
Suzanne

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
WAT VOOR BIKINI PAST BIJ MIJN FIGUUR?

Het is weer zomer ! We hebben (bijna) allemaal extra ons best gedaan voor een summerbody waarmee we zelfverzekerd onze...

Sluiten