#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (18 augustus t/m 24 augustus)

Goedemorgen!  Friyaaaaay, almost weekend:D Maar eerst nog even terugblikken op de afgelopen week, waarin de zon zich ein-de-lijk weer eens liet zien ! En de week waarin mijn oma haar 72e verjaardag vierde, ik voor het eerst een lesje reformer pilates deed, en de grootste XXL pizza ooit naar binnen werkte. Verder is er gezwommen, zwemles gegeven, gefitnest en uiteraard gerend! Let’s go back time in 3…2…1…. GO!

 

Vrijdag 18 augustus:

– 7:00 uur: De wekker!
– Ontbijt: Kwark met muesli
– Work-out: Fitness! Een uurtje naar de sportschool om aan mijn armen en schouders te werken
– Eenmaal weer thuis ga ik aan het werk tot 13 uur
– Lunch: 2 snee brood met kipfilet + halve avocado + 2 crackers met kaas
– Werken tot 18 uur
– Snack: appel + perzik
– Rond 18 uur komt Tjarko thuis en gaan we koken
– Diner: Kipdrumsticks uit de oven met aardappeltjes en een salade van ijsbergsla met tomaat, komkommer, ei, paprika, ui , geitenkaas en een honing/mosterd dressing
– Na het eten gaan we samen op de bank een nieuwe serie kijken:)
–  23:30 uur: Welterusten!

Zaterdag 19 augustus:

– 9:00 uur: Wakker
– Ontbijt: havermout met appel, kaneel en rozijntjes
– Opruimen, stofzuigen en schoonmaken in het huis
– Snack: Kokosmakroon + chocolademelk
Work-out: Ik ga even lekker een rondje rennen. Zonder een afstand of doel te hebben ren ik weg en na 10,5 km kom ik weer thuis. Mijn benen voelde redelijk stijfjes dus ik heb vooral lekker los gelopen en geen bepaalde snelheid geforceerd.
Lunch: Een luxe kaascracker + 4 snee brood ( 2 met kaas + gekookt ei en een beetje zout + mayonaise, 2 met kipfilet + halve avocado)
– Na de lunch komt de zus van Tjarko op bezoek. We kletsen gezellig met zijn drietjes op ons balkon en zowaar kwam ook het zonnetje nog door. Heerlijk!
– Rond 16 uur gaat Tjarko voetballen en zijn zus blijft nog even gezellig. Als zij rond een uurtje of 18 ook naar huis gaat, ga ik eten voor mezelf maken.
Diner: Witlof salade van 2 stronken witlof + handje amandelen + 2 perziken + een appel + handje rozijnen
– Dan plof ik op de bank voor een avondje Netflix on my own. Tjarko heeft na zijn wedstrijd nog een bbq dus ik heb het rijk alleen. Tijd voor slechte Romkoms en zoetigheid.
– Diner 2 / Late night cheating: In de koelkast lag nog een pak pannenkoeken. Van die kant en klare supermarkt dingen die bij mij voor geen meter vullen dus ik eet er 7 met stroop en poedersuiker. HEER-LIJK, dat wel:)!
– 1:30 uur: Als de tweede film ook is afgelopen ga ik lekker slapen!

Zondag 20 augustus:

-8:00 uur: Opstaan!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Voor een opdracht moet ik een aantal dingen shooten en Tjarko helpt me hier vandaag bij. We gaan vroeg op pad zodat het nog een beetje rustig is én omdat we vanmiddag al een andere afspraak hebben staan.
– Lunch: rond een uurtje of 13 gaan we samen thuis lunchen. Ik eet 4 snee brood (1 met parmaham, 1 met kaas, 1 met kipfilet en 1 met chocopasta) + een kaascracker
– Na de lunch gaat Tjarko even rustig de krant lezen en ik ga aan de slag met de foto ’s van vanochtend.
Work-out: Om 16 uur is het tijd om naar Amsterdam West te fietsen voor een lesje Reformer Pilates! Beiden hebben we dit nog nooit gedaan en het leek ons een superleuke activiteit om samen eens te doen op zondag middag:) Hoe het was én wat reformer pilates precies inhoudt kun je binnenkort lezen en zien in een speciale post die ik hierover ga publiceren. So stay tuned en houdt de blog in de gaten!
– Om 18:30 uur zitten we weer op de fiets naar huis en onderweg besluiten we een pitstop te maken bij Domino’ s om pizza af te halen!
– Diner: We bestellen 2 half/half pizza’ s waarvan 1 LARGE en 1 EXTRA EXTRA LARGE. Echt O M G wat was die groot:O Ik heb nog nooit zo’n grote pizza gezien! Hieronder een foto waarop de pizza vele malen kleiner lijkt dan hij werkelijk was. Ik kreeg hem somehow niet goed op beeld, maar I can tell u…it was enormous. En dit is dan ook de eerste pizza ever, die we niet op kregen. Shame on us. Er bleven 2 grote schijven over. Die we uiteraard netjes in de vershoudfolie bewaren in de koelkast voor morgen of overmorgen:)
– Na het eten kijken we voetbal, want het is immers zondag
– Op tijd naar bed:) Morgen begint er weer een nieuwe week!
– 21:15 uur: Slaaaaaplekker!

Maandag 21 augustus:

– 7:00 uur: Eruit !
– Ontbijt: Een appel met een handje amandelen en een handje rozijnen
– Work-out: Fitness time! 75 minuten knallen in de F4F! Een half uur circuit, een half uur kracht een een kwartier buikspieren.
– Douchen en aan het werk!
Snack: Een Eat Natural reep
– Werken tot lunchtijd
– Lunch: Een pizzapunt die nog over was van gister + 3 snee brood met kaas/kipfilet
– Werken tot 18
– Diner: als Tjarko ook thuis is maken we een salade van alle restjes die we nog over hebben van de afgelopen week. Het wordt een salade van ijsbersla met rucolasla + tomaatjes, komkommer, ui, knoflook, kikkererwten, geitenkaas, seranoham en italiaanse salademix 
– Na het eten is het even opruimen en tijd om onze serie verder te kijken
– Snack: Stukje melk chocolade
– 22:00 uur: Goodnight!

Dinsdag 22 augustus:

– 6:30 uur: Wekker!
– Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli en rozijnen
– Work-out: Eerst ga ik een uur zwemles geven. Al een aantal keer kwam ik Milou tegen op events. Een sportieve jonge vrouw én hoofd redactrice van de Women’ s Health. Ze vertelde me een tijdje terug dat ze in September mee gaat doen aan de City Swim en nog wel een lesje kon gebruiken. Natuurlijk vond ik het hartstikke leuk om haar te helpen. We hebben vanochtend vooral gewerkt aan haar techniek en houding. Na een uur ging zij eruit en dook ik er zelf in voor mijn eigen uurtje peddelen.
– Snack: fitshe vegan protein bar
– Aan het werk! Genoeg te doen!
– Lunch: De laatste overgebleven pizzapunt van zondagavond + 2 geroosterde broodjes met hummus
– Aan het werk. Sorry guys, saaie weken de afgelopen tijd. Weinig butt work. Vanaf september zullen er weer meer events en activiteiten plaatsvinden. Dat ligt in de zomer een beetje stil.
– Boodschappen halen en een pakketje op de bus doen. Ik had weer iets verkocht via mijn United Wardrobe profiel! Ik upload regelmatig nieuwe items. Dus mocht je nog opzoek zijn naar nieuwe sportkleding in maat xs/s of leuke horloges, tassen of schoenen bijvoorbeeld. Neem eens een kijkje, er zitten mooie merken tussen. Alles is vrijwel ongebruikt of volledig nieuw en je kunt het kopen voor een mooi prijsje:)
– Diner: Ik maak een zomerse, goed gevulde vitaminebom salade van rucola sla met veldsla, cactus vijgen, wilde perzik, walnoot, parmaham, een beetje geitenkaas, walnoten en honing! Yumyum! Ik zal het recept binnenkort ook nog even hier delen!
– Na het eten kijken we nog 1 aflevering van onze nieuwe Netflix serie en dan gaan we optijd slapen!
-21:30 uur: truste!

Woensdag 23 augustus:

-6:30 uur: De wekker! Het vroege opstaan beviel goed gister dus we gaan op herhaling.
– Ontbijtje: Appel + mok thee
Work-out: Een uurtje zwemmen en dit keer is Tjarko ook mee! #gezellig
– After work-out meal: Een bakje kwark met muesli
– Aan het werk tot 12 uur
– Lunch: Een snelle lunch, 2 broodjes chocopasta op de hand. Want ik moet rennen naar het station om mijn trein naar Epe te halen. Mijn oma is jarig en viert vanavond haar verjaardag. Omdat mijn vader me enkel nog voor 14:30 uur kan ophalen op het station en mijn reistijd anders 1:45 uur langer zou zijn wil ik echt deze trein halen!
– 12:48 uur: Made it on time! Een beetje bezweet, maar ik zit in de trein!
– Om 15 uur kom ik thuis aan en duik ik vrij direct achter mijn laptop om nog even wat te werken
Diner: Gekookte aardappels met spinazie en een hamburger
– Na het eten ga ik met mijn jongste broertje nog even wandelen op de heide tot 19:30 uur. Dan kleden we ons snel om voor Oma haar verjaardag
– Snacks: Een stuk taart + uiteraard hartige hapjes (chippies, kaaskoekjes, blokjes kaas & worst, gehaktballetjes)
– 23:15 uur: Een nachtje logeren op mijn oude kamer

Donderdag 24 augustus:

– 8:00 uur: Uitgeslapen tot 8 uur!
– Ontbijt: 2 snee speltbrood met pindakaas + banaan en een plak ontbijtkoek met halvarine
– Work-out: 9 km hardlopen ! Dat is altijd heerlijk in Epe, even geen uitlaatgassen overload in je longen wanneer je inhaleert. Lekker rustig ook op straat. En ik hoef geen rekening te houden met verkeerslichten haha.
– Douchen, aankleden en achter de laptop
– Snack: Een stuk fruittaart die mama heeft gemaakt
– Aan het werk!
– Lunch: Een tosti met kaas en salami + currysaus
– Gezellig even naar het dorp met mama. Het is koopjesmarkt en we moeten nog boodschappen halen.
– Als we weer thuis komen ga ik lekker even buiten in de zon zitten met mijn laptopje.
– Diner: Tagliatelle met zalm, roomkaas, parmezaanse kaas, courgette, broccoli, tomaatjes, ui en een knoflookje
– Rond 18 uur neem ik de trein terug naar Amsterdam
– Een avondje op de bank
– Snack: Stukje Citroen pudding
– 22:30 uur: Slaapse! xx

Okidoki, volgens mij was dit een kort en bondige Flashback Friday. Toch? Wil je meer zien van de afgelopen week en wat komen gaat? Houdt mijn Instagram en YouTube channel dan in de gaten:) En anders zou ik zeggen, tot de volgende post hier:)

 

Follow me on Instagram – Facebook – Bloglovin – Youtube 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
griesmeelpap
GRIESMEELPAP RECEPT MET RODE BESSEN (VEGAN)

Wist je dat griesmeelpap perfect is om te eten vóór het sporten? Daarnaast is het ook een heel goede vegan...

Sluiten