#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (9 februari t/m 15 februari)

De afgelopen week stond vooral in het teken van lekker werken, sporten, goed eten en natuurlijk heel veel Olympische Spelen kijken<3! Verder was het natuurlijk nog Valentijnsdag, gaf ik zwemles en keken we laatste aflevering van Game of Thrones:O 

 

Vrijdag 9 februari:

– 8:00 uur: De wekker
– Ontbijt: Magere kwark met granola
– Aan het werk
– Lunch: 4 snee maisbrood ( 2 met kipfilet + 1/2 avocado, 2 met rode biet hummus)
– Tijdens de lunch kijk ik ondertussen naar de opening van de Olympische Winterspelen !
– Weer aan het werk
Workout: Van 17-18 uur ga ik een uurtje zwemmen! Ik zwem ongeveer 3 kilometer, lekker rustig op mijn gemakje en dan ga ik douchen. Ik vind het heerlijk om het weekend zo in te luiden en de laatste werkdag van de week af te sluiten met een fijne workout. Heel vaak werk ik eigenlijk ook nog op zaterdag en zondag. Maar voor de verandering is het dit weekend lekker rustig en ga ik helemaal niets doen voor werk!
– Op de terugweg haal ik boodschappen. Ik eet vanavond alleen want Tjarko heeft een borrel met zijn collega’s. Dus ik besluit melk, eieren en meel te halen: Pancakparty!
– Diner: 6 Pannenkoeken met kaneel, appel en rozijnen! En uiteraard gaat er stroop en poedersuiker op!
– Na het eten ga ik The Voice Of Holland kijken..althans ik doe een poging. Ondertussen ben ik nog met wat andere dingen in huis bezig. Maar jeetje zeg, Kimberley als torenhoog favoriete eruit…Ik weet niet zo goed wat ik daarvan moet denken xd . Heeft het Nederlandse publiek nu écht zo belachelijk gestemd…of is het gewoon doorgestoken kaart? Wat het ook is, ik vind het gelijk een stuk minder leuk om te kijken.
– 23:00 uur: Tjarko is inmiddels ook weer thuis en we gaan op tijd slapen:)

Zaterdag 10 februari:

-8:00 uur: De wekker! Yes op zaterdag! Want ik wil natuurlijk op tijd schaatsen kijken straks en voor die tijd wil ik nog hebben gesport en het huis hebben opgeruimd.
– Workout: 10 km run. Eigenlijk wilde ik langer gaan rennen, maar na een rondje dat ik normaal nooit ren ben ik precies op 10 km thuis…dus ik stop. Het is wel een heerlijke 10 km met een mooie tijd. Ik loop wel vaker zo lekker in het weekend, en met name als het zo koud is! Daar ga ik blijkbaar goed op.
– Douchen, aankleden en ontbijten!
– Ontbijt: Een smoothiebowl van 1 banaan met een handje bevroren frambozen, 250 gram kwark, muesli, een handje ongezouten noten en een handje rozijnen!
– Na het ontbijt gaan Tjark en ik samen het huis opruimen. Tjarko gaat iets langer door dan ik met schoonmaken want als het 12 uur is plof ik op de bank voor de 3km lange baan schaatsen bij de vrouwen en de shorttrack mannen! Ik vind schaatsen één van de leukste sporten om te kijken, en de Olympische Spelen zijn dan natuurlijk helemaal een toppunt! De eerste dag begint ook fenomenaal voor Nederland met een zilveren medaille voor Knecht en een 1,2,3tje op de 3 km! TOP! Tjarko is inmiddels vertrokken naar de voetbal, hij moet zelf spelen. Dus ik zit in mijn eentje te juichen op de bank. Als het afgelopen is ga ik lunchen.
– Lunch: 5 pannenkoeken die over zijn van gisteravond, met stroop en poedersuiker
– Na de lunch wandel ik naar de stad. Ik moet nog wat boodschappen halen en een broek ophalen die ik korter had laten maken bij de kleermaker #kleinemensendingen
– Vrij vroeg ben ik weer thuis en bedenk ik me dat ik helemaal niet zo lang weg ben geweest, het is pas 15:30 uur en Tjarko’s voetbal wedstrijd zou om 15 uur beginnen (5 km verderop). Dus…als ik nu ga fietsen ben ik nog dik op tijd om de tweede helft te kijken. Het zonnetje schijnt dus ik besluit dat te doen!
– Voetbal kijken bij Tjarko. Ik ben in ieder geval niet voor niets gaan kijken. In de tweede helft wordt er maar liefst 6 x gescoord!! Helaas wint de tegenpartij, maar het was toch leuk om even te zien.
– Snack: Bakje paprika chips
– Ik ga naar huis om te koken, Tjarko blijft nog een biertje drinken op de voetbal en kan straks zo aanschuiven.
Diner: Ik maak roti ! Gemarineerde kip met gemarineerde sperziebonen, met krieltjes en een gekookt ei op een lekkere pannenkoek/wrap. Smullen!
– Na het eten kijken we Game of Thrones!

Zondag 11 februari:

-7:30 uur: De wekker! Op zondag…JA! Want om 8 uur begint de 5 km schaatsen voor mannen met o.a. Sven Kramer. Dus dat wil ik niet missen!
Workout: 60 minuutjes op de home trainer (roei apparaat) . Terwijl ik Olympische Spelen kijk ben ik zelf aan het roeien. Dat doe ik eigenlijk bijna nooit, maar ik had er opeens zin in. Als Sven heeft gewonnen kap ik met roeien en ga ik lekker ontbijten. Well done SVEN: Goud!
– Ontbijt: Fruit bowl van banaan met bramen en kwark + toppings.
– Workout 2: een uurtje naar de gym met Tjarko. We doen een circuitje en pakken daarna nog wat oefeningen voor de benen. We wilden eigenlijk meer doen, maar het was echt gigantisch druk in de sportschool en we hadden geen zin om telkens te moeten wachten op een apparaat of totdat er een plekje vrij was bij de gewichten.
Lunch: 4 snee maisbrood (2 met kaas + 1/2 avocado, 2 met hummus)
– Na de lunch gaan we gezellig even de stad in, in onze nieuw geshopte outfitjes (zie foto hieronder).
– Bij thuiskomst ploffen we op de bank met chips + game of thrones
Snack: Paprika + Ham-Kaas chips en een zak popcorn!
– Game of thrones, de laatste 2 afleveringen van seizoen 7 :O
Omg..kunnen jullie je nog herinneren dat we game of thrones startten ? Dat is dus nog helemaal niet zo heel lang geleden…en nu zijn we er gewoon doorheen! En we moeten nog bijna een jaar wachten op seizoen 8…cant wait!
Diner: Tjarko kookt vandaag rijst met gemarineerde kip en broccoli! Terwijl hij aan het koken was keek ik nog even Wie is de mol terug:)
– 22:00 uur: Op tijd slapen!

Maandag 12 februari:

-8:00 uur: Wakker!
– Ontbijt: Fruitbowl van banaan met bevroren rood fruit, 250 gram kwark en granola plus ongezouten noten en kokosrasp.
– Aan het werk tot 10:30 uur
Workout: een uurtje zwemmen van 11-12..! Allemaal op tijd gepland zodat ik straks tijdens lunch de Olympische Spelen (1500 m schaatsen vrouwen) kan kijken!
– Op de terugweg haal ik gauw nog even boodschappen voor vanavond en dan zet ik thuis gauw de tv aan ! #olympischespelen
– Lunch: Lunchen en OS kijken tegelijk! Top gepland al zeg ik het zelf(A). Ik heb honger na mijn workout en eet 5 snee brood. 2 met rode biet hummus, 1 met kaas, 1 met kipfilet en 1 met pindakaas+ hagelslag
– IREEN GOUD! En natuurlijk ook nog een mooie bronzen en vierde plek voor Nederland. Zo tof!
– Helaas moet er na de lunch en 1500 meter weer gewerkt worden.
– Snack: Schaaltje druiven
– Om 19:30 uur stop ik met werken. Het is mooi geweest voor vandaag!
– Diner: Ik ga een salade maken met 250 gram bladsla, 200 gram sushi rijst, 250 gram tonijn, 2/3 komkommer, een rode ui, 1 avocado, 150 gram edamame bonen en een soja dressing .
– Ondertussen is het al 20 uur en kijken we GTST . Althans, ik kijk vooral en Tjarko geniet van zijn eten.
– Rond 20:45 uur gaan we een nieuwe serie kijken op Netflix.

 

Dinsdag 13 februari:

-8:00 uur: Wakker.
– Ontbijt: Smoothiebowl
– Aan het werk!
– Olympische Spelen kijken! #ofcourse
– Lunch: 4 snee brood (2 met hummus, 2 met kaas)
– Aan het werk
Workout: 10 km rondje! Niet zo snel als afgelopen zaterdag, maar wel lekker.
– Douchen, aankleden en naar Pathé City op het Leidseplein. Tjarko belde of ik zin had in een filmpje, een super spontane actie dus.
– We gaan naar Darkest Hour, een soort biografische drama film over het leven van Winston Churchill. Gespeeld door Gary Oldman. Ik vond het eerste half uur echt MEGA saai..ik dacht…Wat doe ik hier? Ik ergerde me vooral ook heel erg aan de acteur, hij speelde wel goed hoor, maar I don’t know why, ik vond hem irritant. Heel traag en heel uitgebreid over alles. Ik ben sowieso al geen fan van films waarin oude mensen de hoofdrol spelen, maar deze al helemaal niet. Don’t ask me why. Maar ik moet zeggen, naarmate de film vorderde werd het beter en begon ik er zelfs even in te komen. Om nu te zeggen aanrader, mweh nee. Het gaat over de moeilijke keuzes die hij destijds (WO2) moest maken, dat is wel interessant maar in principe geschiedenis en welbekend. Als je van politieke films houdt, dan is het wel leuk. Het hele politieke proces is goed in beeld gebracht.
– Diner: Na de film gaan we eten bij mijn lieveling pizzeria waar ik een pasta 4 kazen bestel. YUMMIE!<3
– Het toetje doen we thuis want Tjarko wil Champions League kijken #ofcourse.
– Toetje: Ben&Jerry’s chocolade cookie dough& caramel. En again, ik was niet overtuigd. Iedereen is altijd zo MEGA fan van Ben&Jerry ijs…but…nee ik houd er gewoon niet zo van. Maar uiteraard ging de bak wel leeg. #datdanwelweer
– We kijken de voetbalwedstrijd af en gaan dan slapen!

 

Woensdag 14 februari:

– 7:00 uur: Wekker
– Ontbijt: Smoothiebowl
– Aan het werk tot 9:30 uur. Dan pak ik mijn tas in en ga naar het zwembad. Om heel eventjes zelf te zwemmen, maar vooral om training te geven. Een oud studie genootje benaderde me omdat ze zich heeft opgegeven voor een triatlon maar geen borstcrawl kan zwemmen. Ik was bereid haar vandaag te helpen.
– Workout: 30 zelf minuutjes zwemmen en daarna 1,5 uur iemand helpen. Superleuk om te doen en vooral ook om te zien hoe iemand dan vooruit gaat door jou hulp.
– Om 12:30 uur ben ik weer thuis en ga ik lunchen terwijl ik schaatsen terugkijk!
– Lunch: 1 krentenbol met kaas + 3 snee bruin brood (2 met hummus, 1 met kipfilet)
– Na de lunch ga ik aan het werk tot 18 uur. Dan ga ik koken voor Tjarko en een vriend van mijn middelbare school die gezellig langs komt en mee eet.
– Diner: Risotto met groenten en vegan groenten balletjes.
– Na het eten gaat Tjarko trainen en klets ik bij met Ritsaart. Ik vind het toch altijd leuk om te merken  dat het met mensen van de middelbare school die je een tijd niet hebt gezien dan toch wel weer gelijk klikt.
– Rond een uurtje of 22 gaat hij naar huis en komt Tjarko ook weer thuis. Dan wordt er uiteraard weer voetbal gekeken.
– 23:00 uur: Slaaplekker!

Donderdag 15 februari:

-8:00 uur: Wekker
– Ontbijt: drie snee brood (2 met chocopasta, 1 met hagelslag) + een krentenbol
– Even wat voor werk doen en ondertussen mijn ontbijt laten zakken
– Workout: Van 10-12 ga ik naar de sportschool! Een uurtje kracht (armen, rug, schouders) + uurtje cardio (crosstrainer).
– En dan snel naar huis voor de 10 km schaatsen !
Lunch: Smoothiebowl met extra eiwitten.
– Aan het werk.
– Diner: Zoete aardappel met gewokte verse groenten (paprika, ui, knoflook, courgette, aubergine)
– Na het eten heb ik nog een evenement dat gelukkig vrij dichtbij is.
– Om 20 uur ben ik weer thuis en ga ik televisie kijken!
Snack: Complete cookie.
– 23:30 uur: Slaaplekker!

Een vrij rustig weekje dus. Maar, maar, maar aankomende week ga ik voor het eerst in mijn leven op Wintersport. Dus volgende week kunnen jullie waarschijnlijk een iets spannender post lezen met de eerste ervaringen en hopelijk ook foto’s :D!  Kun je niet wachten tot volgende week vrijdag? Houdt dan vooral mijn Instagram in de gaten!

Fijn weekend!

Volg me ook op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
sportieve dates
DE LEUKSTE SPORTIEVE DATES VOOR IN DE WINTER

Heb je op deze Valentijnsdag zin om wat af te spreken met je nieuwe lover maar heb je geen inspiratie?...

Sluiten