#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (9 MAART T/M 15 MAART)

Van een yoga event op grote hoogte tot een bezoekje aan de tandarts. Van een ochtendje voetballen en training geven in de regen tot een heel nieuw kapsel! En van het maken van lekkere hapjes voor het verjaardagsfeestje van mijn broertje tot het maken van verantwoorde maaltijden thuis. Benieuwd naar deze week met extra veel workouts én plaatjes? Kijk dan gauw even verder!

 

Vrijdag 9 maart:

– 6:30 uur: de wekker. Extra vroeg vandaag want ik heb een vol programma!
– Workout 1: 7 km hardlopen. Niet zo’n lange afstand en niet echt snel, maar ik wil vanmiddag ook nog even zwemmen en ik moet om 9 uur al in Amsterdam Noord zijn voor een event van Skechers!
– Ontbijt: Fruitbowl met granola + plak bananenbrood
– Douchen, schone sportkleding aan en op de fiets naar de Adam toren. Daar is de lancering van de Skechers You collectie! Je ziet deze schoentjes op de lunch en yoga foto hieronder !
Workout 2: Yoga! Ter promotie van het nieuwe model en om te voelen hoe flexibel de schoen is gaan we een yoga sessie doen van een klein uurtje. Heer-lijk! Vooral na het hardlopen waar ik toch al snel erg stijf van wordt. Even lekker rekken en rustig wakker worden met een fan-tas-tisch uitzicht!
– Na de workout is er een korte pauze en drinken we gezellig een kopje thee. Daarna volgt er een presentatie over ‘balans’ en rond een uurtje of 12 is het dan alweer lunch tijd!
– Lunch: 3 halve Italiaanse bollen zoals op de foto hieronder.
– Na de lunch ga ik snel naar huis, op de terugweg haal ik nog even wat boodschappen en om 13:30 uur ben ik weer thuis.
– Aan het werk!
– Workout 3: Omdat ik een lang weekend weg ga en dinsdag voor het laatst gezwommen heb wilde ik toch eigenlijk vandaag nog even een keertje zwemmen. Anders kan het pas dinsdag weer en dat zou betekenen dat ik een week niet gezwommen zou hebben. En met een wedstrijd in het vooruitzicht leek me dat niet zo’n goed plan. Dus vandaar dat ik nog even een uurtje ga peddelen.
– Diner: Eenmaal weer thuis eet ik pasta met kip, olijven, zongedroogde tomaat, pesto en geroosterde pijnboompitjes met rucola sla.
– Na het eten ruim ik het huis op, pak ik mijn koffer en vertrek dan met de trein naar Epe.
Snack: In de trein heb ik alweer honger maar gelukkig had ik een Lenny&Larry koek bij me. Die vullen altijd enorm! Niet zo gek, er zitten ook meer dan 400 calorieën in haha. #oops
– Om 22 uur plof ik eindelijk op de bank voor The Voice Kids en het WK all round schaatsen. Gezellig met mijn ouders.
– Snack: Toastjes met kaas en kipkerrie.
– 23:30 uur: Welterusten!

 

Zaterdag 10 maart:

– 7:00 uur: De wekker! Yes ook vandaag, want ik ga mijn vader helpen op de voetbal.
– Ontbijt: Magere kwark met rozijnen, hagelslag en muesli
Workout 1: Training geven aan de allerkleinste op de voetbal en zelf natuurlijk ook nog even een balletje trappen! Mijn vader geeft al jaren elke woensdag en zaterdag training aan de aller jongste groep kindjes. Vandaag starten ze weer voor het eerst na de winterstop maar had hij mensen te weinig. Gelukkig kon ik helpen:) Ik heb wel eens eerder bijgesprongen en natuurlijk vind ik het als sportieveling alleen maar super leuk!
– Om 12 uur zijn we weer thuis en gaan we lekker lunchen
– Lunch: 4 snee brood met o.a. kipkerrie, eiersalade, gerookte kip met kruidenkaas en hummus
– In de middag ga ik samen met mijn moeder hapjes maken. Mijn jongste broertje is vandaag officieel volwassen geworden en dat vieren we vanavond met familie.
– Als alle hapjes klaar zijn ga ik nog even iets voor mezelf doen: skaten!
– Workout 2: 10 km skaten/skeeleren. Ik vind het altijd zo kinderlijk klinken. Maar het blijft oprecht leuk om te doen. En het is natuurlijk ook gewoon echt goed voor je. Nu zeker met het WK all-round enzo vind ik het gewoon leuk om te doen. Zulke dingen inspireren me dan toch op zo’n manier dat ik zin krijg om te skeeleren.
– Na mijn rondje piep ik nog even langs bij mijn opa en oma en daarna ga ik schaatsen kijken!
– Diner: Patat met een kroket en mayonaise!
– De verjaardag van mijn broertje!
– Snacks: Een stuk hazelnoot schuimtaart en natuurlijk de hapjes die we vanmiddag hebben gemaakt!
– 1:00 uur: Eindelijk slapen! Ik was ook echt supermoe.

 

Zondag 11 maart:

-08:00 uur: Wakker.. nu al? Ik ben nog best moe maar kan ook niet meer slapen dus ik besluit de finale van Wie is de mol terug te kijken. Gister hadden we immers verjaardag dus ik heb het gemist.
– And yes, ik had het bij het juiste eind. Degene die mijn vorige Flashback Fridays hebben gelezen weten dat ik op Jan zat maar dat het me ook niet had verbaasd als een van de andere twee het was geweest:) Maar wauw, wat heeft hij het goed gedaan! Heel tof om te zien !
– 09:00 uur: Ding dong. De bel.. Jaaaa daar is Tjarko! Ik heb hem ruim een week niet gezien dus geef hem een dikke knuffel! Hij heeft al ontbeten maar ik natuurlijk nog niet dus dat ga ik lekker doen!
– Ontbijt: 3 snee brood met pindakaas + hagelslag en 1 banaan.
– Aankleden en dan met Tjarko mijn broertjes en de vriendin van mijn broertje foto’s maken. Mijn moeder wordt begin april 50 en ze wilde graag een nieuwe foto van ons voor in huis. Toen ze 40 werd hebben we haar ook een foto gegeven van ons drietjes, maar die is natuurlijk al 10 jaar oud. Tijd voor een nieuwe dus. Mijn vader gaat mee om de foto’s te maken.
– Koffietijd: Een kop thee + een stuk taart (red velvet)
– Eventjes bankhangen en dan wil ik naar buiten voor een rondje. Niemand heeft zin om mee te gaan dus ik ga alleen.
– Workout: 11 km run. Ik had niet echt een plan en wilde gewoon even rennen. Of het nu 5 kilometers zouden worden of 10 dat maakte me niet heel veel uit dus ik ging gewoon weg en liep op gevoel. Uiteindelijk werden dat dus 11 kilometers en toen had ik er geen zin meer in dus stopte ik. Ik liep een lekker zondags tempo waarbij ik niet te hoog in mijn hartslag kwam en ook nog van de route kon genieten. Het loopt hier door de natuur toch een stuk mooier als door Amsterdam..
– Lunch: 4 snee brood met gegrilde groenten (ui, aubergine, courgette) en kruidenkaas eronder.
– Op de bank hangen. Voetbal en schaatsen kijken.
– Snack: Chips en toastjes met zalm en roomkaas
– na 3 voetbalwedstrijden en de ontknoping bij het schaatsen is er niets meer op tv en tijd voor diner!
– Diner:  Gnocchi met zalm, doperwten en prei.
– Na het eten gaat Tjarko helaas alweer naar huis. Ik blijf nog een nachtje want ik heb morgenvroeg een afspraak bij de tandarts
– We kijken Soof en daarna ga ik lekker slapen.
– 22:30 uur: Slaaplekker !

 

Maandag 12 maart:

-7:00 uur: De wekker
– Pre workout snack: 1 banaan
– Workout: 6 km run. Aangezien ik nog in Epe ben heb ik weinig keus qua workouts. Een zwembad is er niet en er is hier geen sportschool waar ik lid van ben dus ga ik een rondje rennen. Een klein rondje want om 8:30 uur heb ik een afspraak bij de tandarts.
– Douchen en naar de tandarts. Alles is helemaal goed en binnen 5 minuten sta ik weer buiten.
– Ontbijt: 3 snee brood met pindakaas + hagelslag
– Aan het werk. In eerste instantie wilde ik gelijk terugreizen naar Amsterdam. Maar daarvoor heb ik het eigenlijk te druk vandaag. En in de trein kan ik niet werken dus ik besluit in Epe te blijven en daar aan de slag te gaan. Dat is het voordeel van via je laptop en telefoon kunnen werken. Dat hoeft niet altijd per se in Amsterdam. Alhoewel ik natuurlijk sommige dingen nu niet kon doen, maar mails beantwoorden, nieuwe artikelen schrijven, factureren, administratie en bel afspraken kon ik gewoon doen.
– Snack: Een stuk frambozen schuimtaart nog over van de verjaardag
– Werken tot 13 uur
– Lunch: 3 snee brood (1 met rode biet hummus, 2 met pittige kip salade)
– Werken tot 17:30 uur
– Snack: Schaaltje witte druiven
– Workout 2: 8 km skaten en mijn broertje gaat gezellig mee op de fiets! Langer/verder dan 8 km kunnen we niet gaan want we moeten eten!
– Diner: Gekookte aardappels met kip en rode kool
– Om 19 uur vertrek ik weer naar Amsterdam met de trein.
– Om 21 uur kom ik thuis en moet ik nog wat dingen voorbereiden voor morgen. Er staat een shoot gepland namelijk waar ik al om 9 uur moet zijn
– Als ik mijn tas aan het pakken ben bak ik ondertussen een bananenbrood
– 23:30 uur: Alles klaar, slapen maar!

 

Dinsdag 13 maart:

-7:00 uur: De wekker!
– Bij het opstaan zie ik dat het regent, de lucht is donkergrijs en het lijkt er vandaag ook niet veel beter op te worden gezien de weersvoorspellingen…ai ai..dat is even balen. Zo’n 75% van de shoot die voor vandaag gepland stond is namelijk buiten. Ik bel gelijk mijn contact persoon op en we besluiten enkel het gedeelte te doen dat binnen kan voor vandaag. In plaats van 9 uur hoef ik pas om 12:30 uur op locatie te zijn.
– Ontbijt: Havermoutje van sojamelk met rozijnen en kaneel
– Opeens zit ik met een gat, ik zou vandaag om 8:30 uur de deur al uit zijn en heb nu een ‘vrije’ ochtend waarmee ik eigenlijk net niets kan. Ik had me namelijk al helemaal gedoucht en klaar gemaakt. Dus sporten komt niet zo goed uit. Dus ik ga werken achter mijn laptop.
Snack: Plak bananenbrood
– Klaarmaken en naar Adam west voor de shoot! We gaan toch een poging wagen ondanks het slechte weer
– Lunch: 2 snee brood met hummus
– Het plan was om vandaag in samenwerking met Team Kappers Amsterdam West 3 verschillende sport kapsels te schieten. En natuurlijk horen daar ook hardloopfoto’s bij. De regen maakte het ons erg moeilijk, maar we hebben ons uiterste best gedaan en uiteindelijk is het toch nog gelukt!
– Rond 18 uur zijn we klaar en krijg ik nog een speciale Wellaplex behandeling. Deze behandeling bestaat uit 3 delen en duurt ongeveer een half uur. Het zorgt ervoor dat beschadigd haar weer wordt gevoed en werkt herstellend en verstevigend. Na de behandeling zag ik gelijk resultaat, echt bizar. Mijn haar begon zo te glanzen dat ik gelijk heb gevraagd of ie die dooie onderkant er ook af wilde knippen. Het stond een beetje vreemd namelijk, super mooi en verzorgd glanzend haar met van die gespleten haarpunten aan de onderkant. Dus hij knipte er ongeveer 15-20 cm af en opeens had ik weer een kort koppie. Althans, voor mijn doen dan. Zeer tevreden ging ik uiteindelijk rond 19 uur weer naar huis. En omdat ik zo tevreden ben over de behandeling en de sportieve kapsels heb ik overlegd met Team Kappers en mag ik binnenkort enkele van deze treats weggeven! Dus houd vooral mijn Instagram in de gaten als je ook zo’n behandeling of een styling look naar keuze wilt winnen bij een filiaal bij jou in de buurt! Superleuk voor het festival seizoen straks of handig voor een eventuele hardloopwedstrijd (geen staart meer die in de weg zit of los gaat, en nadien geen klitten: IDEAAL!)
– Diner: Mexicaanse wraps met o.a. rijst, bonen, mais, paprika, rode ui en mascarpone.
– Op de bank Champions League kijken met een zak popcorn
Snack: Propercorn (Coconut & Vanille) 
– 23:00 uur: Welterusten!

 

Woensdag 14 maart:

-7:00 uur: Wakker
Home workout: Even wat rekken en strekken en enkele buikspier oefeningen (20 minuten)
Ontbijt: Fruitbowl ( 1 sinaasappel, 1 banaan, 200 gram kwark, 1 scoop eiwitpoeder, 100 gram bevroren fruit + 5 eetlepels granola)
– Aan het werk
Workout: Een uurtje zwemmen van 12-13.
– Langs de supermarkt en dan thuis lunchen
– Lunch: 5 snee brood ( 2 met Hüttenkäse en 1/2 avocado, 2 met hummus en 1 met pindakaas)
– Aan het werk tot 17 uur. En ik bak ook nog even een bananenbrood. Dan heb ik weer even voldoende verantwoord snack materiaal voor de komende dagen. Oh en er wordt nog een prachtig paas pakket van Godiva bezorgd met uiteraard super veel lekkere choco eitjes en een mooi paas boeket (super blij mee!) Zie de foto hieronder. En de eitjes zijn gelijk uitgeprobeerd natuurlijk (A) #heellekker
– Om 17 uur komt de zus van mijn vriend nog even gezellig langs om wat skispullen te lenen en even bij te kletsen, zij gaat aankomend weekend nog lekker op wintersport. Heerlijk vooruitzicht, stiekem ben ik natuurlijk een beetje jaloers haha.
– Om 18 uur fiets ik richting Amsterdam West om gezellig te gaan eten bij Maxime (vriendinnetje).
– Diner: We maken noodles met wokgroenten, kip een lekker woksausje en eten er kroepoek bij.
– Na het eten kletsen we gezellig even bij met een kop thee op de bank en dan fiets ik om 21:30 uur weer richting huis zodat ik om 22 uur thuis ben. Het is namelijk wel echt een half uur fietsen van haar huis naar het mijne.
– 22:30 uur: truste!

Donderdag 15 maart:

– 7:00 uur: De wekker!
– Snack: plak bananenbrood
– Workout: Naar de sportschool voor een uur krachttraining
– Ontbijt: Fruitbowl met granola
– Aan het werk
– Lunch: 4 snee brood (2 met Hüttenkäse en tomaat, 2 met hummus)
– Werken tot 18:30 uur
– Snack: Schaaltje propercorn
– Diner: Pasta met broccoli, kip, tomaat, paprika, knoflook, kaas en ui.
– Temptation Island kijken
Snack: Plak bananenbrood
– 22:00 uur: Lekker slapen!

 

En hoe was jou weekje? Ze geven voor dit weekend weer kans op sneeuw af:o Hoe bizar is het weer de laatste tijd! Gelukkig ga ik aankomende week voor een sportief evenement twee daagjes naar Barcelona! Ben je benieuwd naar dat tripje en naar de rest van mijn week waarin ik o.a. weer een wedstrijd ga zwemmen! Blijf mijn Instagram dan in de gaten houden en natuurlijk lees en bekijk je alles in de Flashback Friday van volgende week!

Fijn weekend<3

Liefs,
Suzanne

 

ZIE OOK: Flashback Friday 2 maart t/m 8 maart 

Volg je me ook op Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin ?! 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
FLASHBACK FRIDAY (2 MAART T/M 8 MAART)

De afgelopen week stond voornamelijk in het teken van veel fijne workouts. Maar daarnaast deed ik ook een kookcursus in...

Sluiten